O nama

Budite deo

prijatne atmosfere

Posetite nas i doživite jedinstveno iskustvo u prelepom ambijentu našeg restorana

Uvek ste

dobrodošli

Maria Partel – Caffe – Club – Restaurant – je napravljen tako da Vas okružuju stvari koje očekujete od vrhunskog domaćina. Restoran se sastoju od lounge bara i dela s prostranom terasom sa prelepim pogledom na grad. Opuštajući enterijer koji odiše energijom i uzbuđenjem u koje ćete rado dovoditi svoje prijatelje, i osećati se uvek dobrodošlim. Mi ćemo voditi računa o vašim potrebama dok uživate sa poslovnim ili privatnim prijateljima uz kvalitetnu hranu i prijatnu atmosferu.

 

maria partel sajt

 

 

 

maria partel indjija

Oaza

za hedoniste

Uvek kada poželite da se opustite u društvu članova Vaše porodice, prijatelja ili voljene osobe, u lepom i moderno uređenom enterijeru našeg restorana možete uživati u vrhunskim jelima koja su servirana na originalan način: svinjski file, piletina, ćuretina, riba, pice, paste, penne. Takođe, od četvrtka do subote, svi naši gosti mogu da uživaju u laganoj živoj muzici, uz večeru i piće.

ŽIVA SVIRKA četvrtkom, petkom i subotom

Oaza za hedoniste

Pored vrhunski osmišljenih i serviranih jela, restoran Maria Partel svim posetiocima garantuje prijatno provedeno vreme, u društvu članova Vaše porodice, prijatelja ili voljene osobe. Od četvrtka do subote, svi naši gosti mogu da uživaju u laganoj živoj muzici, uz večeru i piće.

Posetite nas

Kako bi Vaš boravak u našem restoranu bio prelepo iskustvo koje ćete dugo pamtiti naše ljubazno i profesionalno osoblje uvek Vam stoji na usluzi. Posetite nas i doživite jedinstveno iskustvo u prelepom ambijentu našeg restorana, uživajući u najlepšim specijalitetima.

 

Kontaktirajte nas

Naše radno vreme je : od nedelje do četvrtka od 07:30 – 24h, i od petka do subote od 07:30 – 01:30h.
Možete rezervisati vaše mesto na sledeće brojeve telefona: 022/565-920 i 062/777-447

Call Now Button